Rekruttering av frivillige til Opplæring for idrettsambassadører i Litauen

For hver Michael Jordan, Tiger Woods eller Lionel Messi er det hundretusen personer som spiller idrett bare for å nyte det. Men med den økende muligheten for digital underholdning, overser ungdommen ofte viktigheten av sport og fysisk aktivitet.

For å få tak i det, arrangeres Opplæringen for idrettsfrivillige ambassadører (5 dager i Kaunas, Litauen) den 19.-25. Mars 2019 for 24 ungdomsarbeidere fra ulike landet i Europa villige til å fremme frivillig arbeid i internasjonale grasrot idrett. 6 grupper fra ulike landet i Europa bestående av fire delegater samles for opplæringen i Kaunas.

Deltagere kan være fra hele Norge. Alle som ønsker å forbedre sin kapasitet i frivillig arbeid er velkommen.

Gjennom spesielle workshops vil deltakerne lære å jobbe i idrettsarbeid. Spesiell oppmerksomhet vil bli gitt til arbeid med underrepresenterte ungdommer og hvordan å sikre sosialt ansvarlige idrettstiltak. Opplæringen vil forberede deltakerne til å fungere som frivillige ambassadører i hjemlandet for å oppmuntre andre til å jobbe frivillig / sikte på karriere i idrettsinitiativer med ungdom.

Vi ser etter alle som er over 19, ansvarsfull, glad i å jobbe med idrett, kreativ, leken, åpen for internasjonalt samarbeid og klar for en fantastisk tid utenom det vanlige!

Deltager får en fantastisk opplevelse sammen med andre deltakerne, internasjonal ledererfaring, inspirere andre å bli ansvarsfulle og verdifullt tillegg for CV. Arbeidet er frivillig, men alle kostnader dekkes av FURIM Institutt (utenom lommepenger).

Når: 19-25.03.2019

Søknadsfrist – 14.03.2019

Kontakt info: maxim@furim.no  eller +47 46388886